Call of Duty: Mobile

  • Ontwikkelaar Activision Blizzard
  • Eerste releasedatum 1 oktober 2019
  • Platformen Mobile
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Call of Duty: Mobile seizoen 6 is van start gegaan

Het zesde seizoen van Call of Duty: Mobile is sinds gisteren van start gegaan. Het nieuwe seizoen dat gaat onder de naam Once Upon a Time In Rust speelt zich af in het Wilde Westen.

Met het zesde seizoen worden er direct drie nieuwe spelmodi geïntroduceerd. In Capture the Gold moeten spelers het goud vinden en zonder kleerscheuren terug brengen naar hun eigen kamp. In Kill Confirmed draait alles om het verzamelen van penningen die spelers laten vallen als ze doodgaan. Daarnaast kun je als echte cowboy een 1vs1 duel uitvoeren op de nieuwe Saloon map. Naast de Saloon is er nog een tweede nieuwe map genaamd Rust. Dat is nog niet alles want de Battle Pass introduceert twee karakters, nieuwe wapens zoals de Outlaw sniper rifle en nieuwe skills. Gedurende het seizoen worden de evenementen Gold Rush en Rust the Dust toegevoegd.

Call of Duty: Mobile is te spelen op Android en iOS mobiele telefoon. Het Call of Duty: Mobile World Championship 2020 is tegelijkertijd met het nieuwe seizoen begonnen.

BRON Activision

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?