Call of Duty: Modern Warfare 3

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 8 november 2011
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Call of Duty: Modern Warfare 3 nu speelbaar op Xbox One

Vele titels van de Xbox 360 zijn inmiddels speelbaar op de Xbox One middels backwards compatibility. Nu heeft ook Call of Duty: Modern Warfare 3 zich aan dit rijtje toegevoegd.

Dit maakte Larry Hryb bekend via Twitter. De Modern Warfare-reeks gooide hoge ogen bij de spelers van Call of Duty en het zijn games waar mensen nog wel eens vol nostalgie naar terug kijken. Je kunt alles nu dus weer herbeleven op de Xbox One en het mooie is nog dat de game nu in de sale zit. Sla dus je slag.

onbekend

Kijk jij ernaar uit om deze titel weer te spelen?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?