Call of Duty: Modern Warfare 3 landt morgen op Game Pass

-

Rally your squad, it's go time! Call of Duty: Modern Warfare komt morgen uit op Game Pass.

Er gingen al even geruchten rond dat Call of Duty: Modern Warfare 3 deze maand nog naar Game Pass komt. Inmiddels heeft Xbox bevestigd dat dit inderdaad zo is. Middels een nieuwe trailer leren we dat de game zelfs morgen al aan de abonnementsdienst wordt toegevoegd. Het was een kwestie van tijd voordat de Activision/Blizzard-games naar Game Pass zouden komen. Call of Duty: Modern Warfare 3 was wel een beetje een verrassing, daar de Game Pass line-up van juli al bekend was. Desalniettemin is het tijd om je squad bij elkaar te rapen, want vanaf morgen kun je dus een potje CoD'en via Game Pass.

Call of Duty: Modern Warfare 3 is nu te spelen op pc, PlayStation en Xbox en vanaf morgen dus ook beschikbaar voor Game Pass-abonnees.

Bron: Xbox
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Modern Warfare 3

Ontwikkelaar:

Infinity Ward

Uitgever:

Activision Blizzard

Release:

8 november 2011

Reviewscore:

Platforms:

PC
X360
PS3
Wii
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord