Modern Warfare 3 (2023) komt deze maand nog naar Game Pass

Geplaatst: 10 juli 2024 14:52
-

Volgens Insider Gaming gaat Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) deze maand nog een entree maken op Xbox Game Pass.

Ja, Game Pass is volop in het nieuws de laatste tijd - en niet alleen maar vanwege de toffe games die worden toegevoegd. Een poosje terug nam Xbox het grote Activision|Blizzard over in werelds grootste deal in gaming. Toch moeten Xbox-fans best lang wachten, voordat de backlog van de uitgever op Game Pass komt te verschijnen. Er gaan geruchten rond dat het binnenkort eindelijk eens kan gaan gebeuren. Naast Crash Bandicoot in augustus staat volgens Insider Gaming Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) op het programma. De shooter van Sledgehammer Games zou zelfs deze maand nog moeten arriveren. Het is nog niet exact bekend wanneer de aankondiging gedaan gaat worden, maar zodra het officieel is - lees je het hier terug.

De meest recente COD-game viel niet bij iedereen in de smaak. Check hier onze singleplayer Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) review. Meer interesse in de PvP-kant van het verhaal? Check dan hier onze Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) multiplayer review.

Call of Duty Modern Warfare 3 2023 Game Pass1

Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) is nu beschikbaar op de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Bron: Insider Gaming
Bram Noteboom Head of Content

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023)

Ontwikkelaar:

Sledgehammer Games

Uitgever:

Activision Blizzard

Release:

10 november 2023

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord