The Haunting keert terug in Call of Duty seizoen 6

-

Call of Duty: Modern Warfare III en Warzone bereiden zich voor op een griezelig seizoen met de terugkeer van The Haunting in Seizoen 6. Dit populaire evenement voegt een angstaanjagende twist toe aan het slagveld, met Halloween-thema’s, nieuwe maps, modi en natuurlijk zombies.

Call of Duty seizoen 5 loopt op z'n einde, en dat betekent dat we richting het Halloween-seizoen gaan. Het Haunting-evenement keert terug met een uitgebreid aanbod van spookachtige maps en griezelige modi. Spelers kunnen het in de nieuwe griezelige maps Drive Thru en Mad Cow ten elkaar opnemen. Nieuwe seizoensgebonden modi worden ook geïntroduceerd, zoals Horde Point, Mutatation en Infected, met exclusieve beloningen en thematische cosmetica voor de dappere zielen die deze griezelige dreigingen aandurven. Naast nieuwe maps en modi brengt seizoen 6 ook updates naar de Zombies-modus. De maps Hellspawn en Vondel Night worden toegevoegd. Spelers kunnen daarnaast ook uitkijken naar nieuwe wapens, perks en skins. Deze worden overigens niet meegenomen naar Call of Duty: Black Ops 6.

Seizoen 6 gaat 18 september van start in Call of Duty: Modern Warfare III en Call of Duty: Warzone.

Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023)

Ontwikkelaar:

Sledgehammer Games

Uitgever:

Activision Blizzard

Release:

10 november 2023

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord