Diverse Activision-games komen in augustus naar Game Pass

Geplaatst: 3 juli 2024 20:47
-

De geruchtenmolen draait op volle toeren als we het over Game Pass hebben. Volgens een betrouwbare bron verschijnen de eerste Activision-games in augustus.

Wie in ieder geval onderdeel is van deze line-up? Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy! De trilogie met de buideldas in de hoofdrol behoort tot één van de eerste games die arriveert. De downloaddienst heeft al eerder Activision-games mogen verwelkomen - zoals Diablo IV - maar het blijft opvallend stil over de resterende games die vallen onder Activision|Blizzard. We kregen tijdens de Xbox Games Showcase wel te horen dat Black Ops 6 lanceert op Game Pass, maar de oudere titels ontbreken nog. Echter, hier komt waarschijnlijk binnenkort verandering in. Via Exputer deelt betrouwbare insider eXtas1s het nieuws dat Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy naar Game Pass komt in begin augustus. De beste man heeft van zijn eigen bronnen grafisch bewijs gezien. Hij claimt dat Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 en Spyro Reignited Trilogy er ook aankomen, maar hij weet niet zeker of die op hetzelfde moment arriveren.

Welke Activision-games zet jij graag op je backlog? Laat het ons weten!

Bron: Exputer
Bram Noteboom Head of Content

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy

Ontwikkelaar:

Vicarious Visions

Uitgever:

Activision Blizzard

Release:

30 juni 2017

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord