Game Pass bereikt 34 miljoen abonnees; Diablo IV in aantocht

Geplaatst: 16 februari 2024 14:05
-

Game Pass blijft een steunpilaar van de Xbox-strategie. De abonnementsdienst heeft inmiddels 34 miljoen spelers weten te werven; en dat worden er wellicht meer wanneer Diablo IV wordt toegevoegd.

Tijdens de Official Xbox Podcast werd er gesproken over de toekomst van de groene gamegigant. Game Pass is natuurlijk een onderwerp wanneer we het hebben over het moderne Xbox-merk en dat ziet men ook in. Er wordt wederom bevestigd dat Game Pass de grote Day One-titels blijft ontvangen. Daarnaast zijn ze bij Xbox hard aan het werk om de Activision|Blizzard catalogus over te brengen. De eerste titel van de veelbesproken uitgever mogen we over een maandje verwelkomen: Diablo IV wordt namelijk toegevoegd op 28 maart. Verder bevestigt Xbox topman Phil Spencer dat Game Pass alleen beschikbaar blijft op de Xbox-consoles.

Ben jij al lid van Game Pass? Of is het niks voor jou?

Bron: Xbox Game Pass
Bram Noteboom Head of Content

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Diablo IV

Ontwikkelaar:

Blizzard Entertainment

Uitgever:

Blizzard Entertainment

Release:

6 juni 2023

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord