Nieuwe Diablo IV DLC net zo duur als de game zelf

Geplaatst:

De nieuwste Diablo IV DLC is bijna net zo duur als de game zelf. Het gaat hier om een mount die net zo duur is als ruim 25 frikandelbroodjes.

De nieuwste bundel van Diablo IV heeft tot verontwaardiging geleid onder fans vanwege de hoge prijs, waarbij de mount een niet misselijke €64,99 kost. Blizzard heeft sinds de lancering van de game patches uitgebracht om features te verbeteren. De controverse over de hoge kosten van cosmetische items blijft echter bestaan. In de laatste patch van Diablo IV Season of the Construct, patch 1.2.3, zit namelijk een nieuwe DLC die je kunt kopen. Deze DLC bevat de Vitreous Scourge mount met een bonus van 7.000 van de in-game valuta Platinum en kost bijna net zo veel als de game zelf. Op dit moment geldt er een korting op de Diablo-games, waardoor zelfs de Ultimate Edition goedkoper is dan deze mount. Terwijl sommige fans de waarde van de bundel verdedigen, bekritiseren anderen Blizzard voor haar prijsstrategie.

Dit is niet de eerste keer dat Blizzard te maken krijgt met kritiek op de prijzen voor microtransacties. Uiteraard zijn er nog steeds spelers bereid om de hoge prijzen te betalen. Eerder ging er al een gerucht rond dat Diablo IV Vessel of hatred €100 gaat kosten.

Bron: Blizzard Entertainment
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Diablo IV

Series

Diablo

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

6 juni 2023

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord