Trailer: Blizzard onthult Diablo IV Season of the Construct

Geplaatst:

Middels een nieuwe trailer is Diablo IV Season of the Construct onthuld. Dit nieuwe seizoen zit boordevol nieuwe content.

Diablo IV Season of Blood is bijna ten einde en maakt plaats voor een nieuw seizoen. Blizzard Entertainment heeft Season of the Construct voor Diablo IV onthuld, met een nieuwe dreiging in de vorm van demonische krachten die Sanctuary bedreigen. De update bevat een Seasonal Questline, "Unearth Zoltun Kulle's Legacy", waarin spelers samen met een Seneschal Companion vechten, dodelijke nieuwe dungeons genaamd Vaults verkennen en het opnemen tegen de demon Malphas. De Seneschal Companion kan worden aangepast met Governing- en Tuning Stones die je in Vaults verkrijgt, waardoor de gameplay extra diepgang krijgt. Daarnaast kunnen spelers hun vaardigheden testen in Nightmare Vaults, de verspreiding van Arcane Tremors bestrijden en zich voorbereiden op de aankomende Gauntlet leaderboard challenge. Tot slot worden er nog een aantal Quality of Life-updates uitgebracht.

Diablo IV Season of the Construct begint op 23 januari. Lees hier onze review van Diablo IV.

Bron: Activision Blizzard
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Diablo IV

Series

Diablo

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

6 juni 2023

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord