Trailer: Diablo IV Seasons of Blood aangekondigd

Geplaatst:

gamescom Opening Night Live biedt altijd een diverse selectie aan trailers en aankondigingen. Diablo IV kon dus niet ontbreken in de line-up. Het tweede seizoen: Seasons of Blood werd met een trailer aangekondigd.

Het eerste seizoen van Diablo IV, Season of the Malignant arriveerde in juli. Hoogstens tijd dus voor wat nieuwe content. De trailer is lekker donker, want de kelen van tientallen mensen worden opengereten, terwijl de kerk het negeert. Het probleem wordt alleen maar erger, want de doden keren terug en hebben nogal honger. Ze hebben hulp nodig en laat jij nu net die persoon zijn. Wat gaat het seizoen brengen? Een nieuwe questline, nieuwe vampiric powers en vijf nieuwe eindbazen.

Benieuwd naar onze kijk op de game? Je kunt hier de review van Diablo IV lezen. Mocht je besluiten om met het nieuwe seizoen in de game te duiken, dan hebben wij een classes guide van Diablo IV voor je klaarstaan.

Diablo IV Seasons of Blood begint op 17 oktober. Je kunt Diablo IV spelen via de pc, PlayStation-consoles en Xbox-consoles.

Bron: gamescom Opening Night Live

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Diablo IV

Series

Diablo

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

6 juni 2023

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord