Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy 20 miljoen keer verkocht

Geplaatst: 25 juni 2024 10:45
-

Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy - de klassieke games in een nieuw jasje - leggen Activision geen windeieren. Meer dan 20 miljoen stuks van de geliefde platformer zijn verkocht!

Dit werd wereldkundig gemaakt via de social media kanalen van het buideldier. Hierin wordt verteld dat er meer dan 20 miljoen eenheden van Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy zijn gesleten. De trilogie bevat Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back en Crash Bandicoot 3: Warped, maar dan wel geremastered. De fans worden bedankt voor hun onvoorwaardelijk steun in het behalen van deze opmerkelijke mijlpaal. Uiteraard wordt er meteen gereageerd met een prangende vraag: waar is Crash Bandicoot 5?

Afijn, eerst maar eens kijken waarom die Crash-games zo geliefd zijn. Check hier onze Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy review en hier onze Crash Bandicoot 4: It's About Time review. Wellicht meer interesse in multiplayer spin-offs? Lees hier onze review van Crash Team Rumble.

Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Nintendo Switch.

Bron: Activision
Bram Noteboom Head of Content

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy

Ontwikkelaar:

Vicarious Visions

Uitgever:

Activision Blizzard

Release:

30 juni 2017

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord