Geen verrassingen voor Game Pass in juli 2024

-

Drie games - waarvan we wisten dat ze naar Game Pass kwamen - worden in de maand juli nog toegevoegd. Check hier welke unieke titels op je te wachten staan!

Ja, helaas moeten we nog even wachten op de games van Activision|Blizzard. Wellicht is dit de kalmte voor de storm, want er worden maar drie nieuwe games toegevoegd aan de online bibliotheek van Microsoft. Overigens zijn dit niet de drie minste games. Ben jij klaar voor deze drie unieke avonturen? Of je nou houdt van de wholesome puzzel/avonturengames of je behoefte hebt naar een uitje richting het Verre Oosten - Game Pass staat wederom paraat met verse toevoegingen. Check hier de line-up:

Met welke games ga jij aan de slag? Laat het ons weten! Check hier de andere Game Pass-titels van juli.

Bron: Xbox Wire
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dungeons of Hinterberg

Ontwikkelaar:

Microbirds

Uitgever:

Curve Digital

Release:

18 juli 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord