Trailer: Verken Oostenrijk in Dungeons of Hinterberg

Geplaatst:

Er is een nieuwe trailer verschenen van Dungeons of Hinterberg . De video laat je andere delen verkennen van Oostenrijk in de game.

Vorig jaar werd Dungeons of Hinterberg aangekondigd. In het kleine dorpje Hinterberg in de Oostenrijkse Alpen verschijnen er opeens magie en magische wezens. Dit trekt een speciale groep toeristen aan die komen voor een 'Slaycation'. Jij speelt als een van deze toeristen en gaat op een avontuur in de Alpen om de wezens te verslaan. In de nieuwe trailer zien we naast het dorpje Hinterberg ook andere gebieden in de omgeving. Zo zien we Doberkogel waar je de mijnen kan verkennen en het Hinterwald woud. De trailer is hieronder in zijn geheel te bekijken.

Dungeons of Hinterberg moet deze zomer uitkomen op de pc en Xbox Series. Een exacte releasedatum is nog niet bekend. Lees hier Patrick Lamers' Dungeons of Hinterberg preview.

Bron: Curve Games

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dungeons of Hinterberg

Series

-

Uitgever

Curve Digital

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

2024

Ontwikkelaar

Microbirds

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord