Trailer: Nieuwe beelden Dungeons of Hinterberg getoond

Geplaatst: 11 juni 2023 20:31
Aangepast: 11 juni 2023 21:09
-

Ook wat kleinere titels kregen tijdens de Xbox Games Showcase zendtijd. Zo kwam Microbirds' Dungeons of Hinterberg voorbij tijdens de presentatie.

Als je van geanimeerde games houdt, dan trekt Dungeons of Hinterberg wellicht je aandacht. De game wordt ontwikkeld door Microbirds en uitgegeven door Curve Digital. Het doet in veel opzichten denken aan de Legend of Zelda games, maar dan in een andere stijl. Gewapend met rugtas en Super Cut 2.0-zwaard trek je erop uit om de grote wereld te verkennen. Je hebt veel verschillende manieren om je door de wereld te bewegen. Zo kun je natuurlijk te voet reizen, maar ook ziplines en een hoverboard maken onderdeel uit van de mogelijkheden om je te verplaatsen. Op je tocht kom je veel vijanden tegen die je moet zien te verslaan, maar kom je ook voor puzzels te staan die je op moet lossen.

Dungeons of Hinterberg laat nog wel even op zich wachten, want pas in 2024 verschijnt de game voor pc en Xbox Series.

Bron: Xbox
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dungeons of Hinterberg

Ontwikkelaar:

Microbirds

Uitgever:

Curve Digital

Release:

18 juli 2024

Pc, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord