COD: Modern Warfare 3 krijgt een Fallout bundel

-

Call of Duty: Modern Warfare 3 krijgt een Fallout Vault Dweller Tracer bundel. Deze bundel gevat vijftien voorwerpen in Fallout-thema.

De fanbase van Fallout is behoorlijk gegroeid de afgelopen tijd, met name dankzij de Amazon Prime-serie 'Fallout' die eerder dit jaar uitkwam. Gamers die zowel Fallout als Call of Duty: Modern Warfare 3 spelen staat een mooie tijd te wachten. Er staat namelijk een crossover tussen Call of Duty en Fallout op de planning en de ontwikkelaars maakten onlangs de inhoud van de bundel bekend via de officiële Call of Duty blogpagina. De bundel is vanaf 20 juni te krijgen in Call of Duty: Modern Warfare 3, Warzone en Call of Duty: Mobile. Als je de bundel koopt, krijg je vijftien voorwerpen in Fallout-thema, waaronder operator skins voor Ghost, Soap, Price en Gaz in klassieke Fallout Vault pakken en twee blauwdrukken voor wapens. Onlangs werd er ook een crossover tussen Fortnite en Fallout bekendgemaakt, maar daar zijn nog geen details over bekend.

De Call of Duty: Modern Warfare 3 Fallout Vault Dweller bundel is vanaf 20 juni te krijgen in Call of Duty: Modern Warfare 3, Warzone en Call of Duty: Mobile.

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Modern Warfare 3

Ontwikkelaar:

Infinity Ward

Uitgever:

Activision Blizzard

Release:

8 november 2011

Reviewscore:

Platforms:

PC
X360
PS3
Wii
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord