Call of Duty: WWII

  • Ontwikkelaar Sledgehammer Games
  • Eerste releasedatum 3 november 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Call of Duty: WW2 dit weekend gratis op Steam

Dit weekend is Call of Duty: WWII gratis te spelen op Steam. Vanaf vandaag tot zondag 22:00 uur is de game gratis te downloaden en te spelen in zijn volledigheid. Dat wil zeggen dat alle DLC beschikbaar is voor niets. Mocht je toch nog twijfelen, is nu je kans om de game volledig te proberen.

De game heeft van ons een prima score gekregen. De shooter maakt weer een stap terug naar de Tweede Wereldoorlog. Uiteraard is de multiplayer hetgeen waar iedereen het uiteindelijk over heeft, echter heeft de game ook een toffe Zombie-modus.

onbekend

Call of Duty: WWII is verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?