Capcom komt met Devil May Cry 5 naar de E3

Over twee weken gaat in Los Angeles de E3 2009 van start. Zoals altijd komen de weken daarvoor een hoeveelheid geruchten de hoek omkijken.

Zo heeft Capcom twee titels die het gaat onthullen op de E3. Eén titel daarvan is Tatsunoko vs. Capcom. De andere titel zal waarschijnlijk Devil May Cry 5 zijn, aldus Criousgamer.

De game zal op de PlayStation 3, Xbox 360 en PC verkrijgbaar zijn en zal ook op de Nintendo Wii zijn opmars maken. Er zal een 1:32 uur durende trailer te zien zijn en een releasedatum bekend worden gemaakt van deze game. We houden je hiervan op de hoogte!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?