CEO van Bethesda Robert Altman overleden

De CEO en oprichter van Bethesda, Robert A. Altman is overleden. Bethesda deelde het nieuws via hun Twitter kanaal.

'We zijn diepbedroefd dat we het nieuws brengen dat Robert A. Altman is overleden, onze directeur en oprichter. Hij was een ware visionair, vriend en gelover in de geestkracht van mensen en wat ze daarmee samen kunnen bereiken. Hij was een uitzonderlijke leider en zelfs nog een beter mens'. Zo luidt de rouwtweet van de ontwikkelaar. Daarnaast geven ze medewerkers nog even een peptalk. 'We weten dat velen van jullie de druk van isolatie voelen en de stress die voortkomt uit de huidige situatie waarin wij ons bevinden. We willen jullie nogmaals op het hart drukken om elke dag tijd voor jezelf te maken, online sociale bijeenkomsten te plannen en met een positieve blik vooruit te kijken.'

Robert A. Altman is overleden op 4 februari 2021.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?