Child of Light

  • Ontwikkelaar Ubisoft Montreal
  • Eerste releasedatum 30 april 2014
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii U , PlayStation Vita , PlayStation 4 , Xbox One
  • Gameliner score

Child of Light en Valiant Hearts komen naar de Switch

  • Door Patrick Meurs
  • Op 8 augustus 2018 om 18:00

Zowel Child of Light en Valiant Hearts gaan hun weg naar de Nintendo Switch maken. Dit heeft Ubisoft, de uitgever van beide games, vandaag aangekondigd. Beide games zullen nog dit jaar op de console van Nintendo worden uitgebracht.

Child of Light, ontwikkeld door het team van Ubisoft Montreal, vertelt het verhaal van Aurora, een jong meisje dat haar in verval rakend koninkrijk Lemuria moet zien te redden van de Donkere Koningin en haar leger aan wezens. In Valiant Hearts neemt Ubisoft Montpellier de speler mee naar de Eerste Wereldoorlog, waarin de verhalen van vijf personages samenkomen. Beide games worden gedreven door de UbiArt Framework engine, welke sommigen wellicht ook kennen van Rayman Legends en Rayman Origins.

onbekend

Op de redactie van Gameliner zijn de meningen over beide games al eens gegeven en die logen er niet om. Child of Light kreeg maar liefst 4,5 ster en Valiant Hearts kreeg zelfs de perfecte score van vijf sterren. Wil je deze pareltjes zelf ervaren op je Switch? Vanaf 11 oktober kun je met Child of Light aan de slag en op 8 november volgt Valiant Hearts.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?