Child of Light

  • Ontwikkelaar Ubisoft Montreal
  • Eerste releasedatum 30 april 2014
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii U , PlayStation Vita , PlayStation 4 , Xbox One
  • Gameliner score

Child of Light gratis te spelen

De magische RPG Child of Light is vanaf vandaag gratis te spelen op de pc via Uplay.

Child of Light is uitgebracht door Ubisoft Montreal. De game is een turn-based RPG waarbij je in de huid kruipt van de prinses Aurora. Het is jouw taak om het koninkrijk Lemuria te redden van vijandige monsters. Het verslaan van deze monsters geeft vorm aan jouw avontuur en beïnvloedt de groei van je personage. De kracht van de game zit vooral in de design ervan. Het verhaal heeft een sprookjesachtige sfeer dankzij de magische omgeving en de muziek. Alleen al om te genieten van het beeld en geluid is de game het waard om te spelen.

Child of Light is beschikbaar voor op de pc. Deze deal geldt vanaf vandaag tot en met 28 maart 2020. Als je hem eenmaal hebt gedownload, blijft hij voor altijd speelbaar.

BRON Ubisoft

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?