Gerucht: Creative director Child of Light lijkt sequel te teasen

Geplaatst: 9 augustus 2018 16:50
Aangepast: 9 augustus 2018 16:50

Ubisofts Child of Light lijkt deze week de spotlights te willen pakken. Gisteren wisten we al te berichten dat de dromerige game deze herfst zijn weg naar de Nintendo Switch gaat maken, maar het is de creative director van de game die er een schepje bovenop lijkt te doen. Of het opzettelijk is of niet, dat laten we even in het midden, maar de beste man lijkt een sequel te teasen.

Patrick Plourde postte gisteren namelijk een aanvankelijk onschuldige foto op zijn Twitter-pagina, waarop hij toont hoe Child of Light op de Switch draait. Wanneer we onze blik even verleggen naar de spullen op tafel, valt daarentegen op dat er een vel papier ligt waarop de woorden 'Child of Light II' lijken te pronken.

Gezien Ubisoft zelf nog geen woord heeft gerept over een sequel, valt dit allemaal onder de noemer gerucht, al is het Franse Ubisoft absoluut niet vies van een flinke dot teaserij. Wat denk jij? En misschien wel belangrijker, zit jij op een Child of Light II te wachten?

Bron: Twitter
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Child of Light

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii U, PlayStation Vita, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

30 april 2014

Ontwikkelaar

Ubisoft Montreal

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord
© 2005 - 2024 Gameliner.nl V.O.F. All Rights Reserved.