Check hier alle The Game Awards 2023 content

Child of Light

  • Ontwikkelaar Ubisoft Montreal
  • Eerste releasedatum 30 april 2014
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii U , PlayStation Vita , PlayStation 4 , Xbox One
  • Gameliner score

Gerucht: Creative director Child of Light lijkt sequel te teasen

Ubisofts Child of Light lijkt deze week de spotlights te willen pakken. Gisteren wisten we al te berichten dat de dromerige game deze herfst zijn weg naar de Nintendo Switch gaat maken, maar het is de creative director van de game die er een schepje bovenop lijkt te doen. Of het opzettelijk is of niet, dat laten we even in het midden, maar de beste man lijkt een sequel te teasen.

Patrick Plourde postte gisteren namelijk een aanvankelijk onschuldige foto op zijn Twitter-pagina, waarop hij toont hoe Child of Light op de Switch draait. Wanneer we onze blik even verleggen naar de spullen op tafel, valt daarentegen op dat er een vel papier ligt waarop de woorden 'Child of Light II' lijken te pronken.

Gezien Ubisoft zelf nog geen woord heeft gerept over een sequel, valt dit allemaal onder de noemer gerucht, al is het Franse Ubisoft absoluut niet vies van een flinke dot teaserij. Wat denk jij? En misschien wel belangrijker, zit jij op een Child of Light II te wachten?

BRON Twitter

Over auteur Patrick Meurs

Patrick Meurs Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?