Code Vein

  • Ontwikkelaar Bandai Namco Studios
  • Eerste releasedatum 27 september 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , RPG
  • Gameliner score

Code Vein DLC Lord of Thunder nu beschikbaar

De derde, en tevens laatste, DLC van Code Vein is nu beschikbaar; Lord of Thunder. Dat werd vandaag door Bandai Namco middels een trailer bekendgemaakt.

De DLC bevat de vijand 'Lord of Thunder' in een ongekend gebied. Tijdens het doorlopen hiervan tref je nieuwe monsters aan en beschik je tot nieuwe uitrusting, zoals verschillende wapens, Blood Codes en Blood Veils. Daarnaast krijg je nieuwe outfits voor je partners Jack en Eva. Je kunt zelfs nog meer nieuwe items verkrijgen door deel te nemen aan de Horror Hunting Trials. De DLC is verkrijgbaar voor 9,99 euro, of maakt onderdeel uit van de Season Pass, die je voor 24,99 euro op de kop tikt. Een mooie aanvulling dus voor de game.

Code Vein is speelbaar op de PlayStation 4, Xbox One en pc. De game is uitgebracht op 27 september 2019 door Bandai Namco.

BRON Bandai Namco

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?