Code Vein

  • Ontwikkelaar Bandai Namco Studios
  • Eerste releasedatum 27 september 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , RPG
  • Gameliner score

Code Vein is uitgesteld

Helaas, we hebben zeer slecht nieuws voor je, of nou ja, Bandai Namco dus. Het bedrijf maakte bekend dat het Code Vein uitstelt naar 2019.

Code Vein moest op 27 september uitkomen, dus de release stond eigenlijk al zo'n beetje om de hoek. Toch geeft Bandai Namco te kennen deze datum niet te halen. De reden is dat het bedrijf graag aan alle verwachtingen wil voldoen en daardoor meer tijd nodig heeft om de game perfect te maken.

onbekend

De game moet nu ergens in 2019 komen. Een exacte datum is nog niet gesteld.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?