Code Vein

  • Ontwikkelaar Bandai Namco Studios
  • Eerste releasedatum 27 september 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , RPG
  • Gameliner score

Video: Nieuwe trailer Code Vein toont ons Louis

Bandai Namco weet de een na de andere trailer gericht op Code Vein eruit te knallen. Zo ook weer vandaag, waarbij we kennismaken met Louis.

Louis is een AI personage en dient als een companion. Grote kans dus dat je veel tijd met de beste man doorbrengt. Wel handig om dan te weten hoe hij eruit ziet. Je bekijkt hem in de onderstaande trailer.

Code Vein verschijnt op 28 september voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?