Codename Red heet nu Assassin's Creed Shadows

Geplaatst: 14 mei 2024 10:45
-

Assassin's Creed: Codename Red heeft een officiële naam te pakken. Morgen vindt de filmische onthulling van Assassin's Creed Shadows plaats!

Dit laat Ubisoft weten via socials. Morgen om 18:00 uur gaan we de nieuwe beelden van Assassin's Creed Shadows zien. Over gameplaybeelden wordt niet gesproken, maar we kunnen straks wel een eerste blik werpen over de eerste Assassin's Creed in een Japanse setting. Verlang je al naar meer informatie? Kan je niet nog een dagje wachten? Dan presenteer ik hier alvast de laatste geruchten - vers uit de molen. Geheel in Ubisoft-stijl zijn er al wat details gelekt. De game heeft een releasedatum te pakken, namelijk 15 november. Dit kwam men te weten, toen de beschrijving van de trailer te vroeg online verscheen. Verder gaat Assassin's Creed Shadows een Ultimate Edition krijgen, waarbij spelers toegang krijgen tot de Season Pass, extra vaardigheidpunten en quests. Morgen komen we te weten of het allemaal klopt.

Wat hoop jij te zien van Assassin's Creed Shadows?

Bron: Ubisoft
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed Shadows

Ontwikkelaar:

Ubisoft

Uitgever:

Ubisoft

Release:

15 november 2024

-

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord