Gerucht: Japanse Assassin's Creed verschijnt in november 2024

Geplaatst:

De aankomende Assassin's Creed die zich afspeelt in Japan staat op de planning voor het einde van dit jaar. Een aantal bronnen vermelden de volgende informatie.

Om te beginnen heeft de Ubisoft-partner en content creator 'Bunny The Villain' flink wat details op X gedeeld. Om te beginnen wordt Assassin's Creed: Codename Red gezien als de meest vermakelijk game in de franchise. Wat dit precies betekent, Ezio mag het weten. Wat concretere informatie is echter ook aanwezig. Zo wordt de game in mei officieel uit de doeken gedaan en mogen we de eerste gameplaybeelden verwachten tijdens de eerstvolgende Ubisoft Forward Showcase. Tot slot wordt november 2024 genoemd als de releasewindow - en hier zit extra veel muziek in. Er is namelijk een Ubisoft-medewerker op z'n LinkedIn-profiel ietwat loslippig geweest. Daarin werd Assassin's Creed: Codename Red bestempeld als een echte 'blockbuster' en staat de actiegame op de planning voor het einde van 2024.

Het is wachten op bevestiging vanuit kamp Ubisoft. Gaat Assassin's Creed: Codename Red in 2024 verschijnen? Laat ons weten wat jij denkt.

Bron: X
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed: Codename Red

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord