Assassin's Creed: Codename Red

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen , RPG
  • Gameliner score -

Trailer: Assassin's Creed: Codename Red is de volgende RPG in Japan

Het regent Assassin's Creed aankondigingen vanavond tijdens Ubisoft Forward. Tijdens de viering van het vijftienjarige bestaan is er een nieuwe titel aangekondigd: Assassin's Creed: Codename Red.

De teaser is kort, maar het spreekt boekdelen. Assassin's Creed: Codename Red is een RPG die zich afspeelt in het vroege Japan. Terwijl Assassin's Creed Mirage terugkeert naar de roots van de franchise, zet Assassin's Creed: Codename Red de lijn voort die doorgezet werd door Assassin's Creed Valhalla. Dit betekent dat er meer RPG-elementen in deze titel gaan voorkomen. Heb jij zin om de open-wereld van het feodale Japan te exploreren?

Assassin's Creed: Codename Red is nu in ontwikkeling. De releasedatum en specifieke platformen zijn nu nog niet bekendgemaakt.

BRON Ubisoft Forward

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?