Trailer: Assassin's Creed: Codename Red is de volgende RPG in Japan

Geplaatst:

Het regent Assassin's Creed aankondigingen vanavond tijdens Ubisoft Forward. Tijdens de viering van het vijftienjarige bestaan is er een nieuwe titel aangekondigd: Assassin's Creed: Codename Red.

De teaser is kort, maar het spreekt boekdelen. Assassin's Creed: Codename Red is een RPG die zich afspeelt in het vroege Japan. Terwijl Assassin's Creed Mirage terugkeert naar de roots van de franchise, zet Assassin's Creed: Codename Red de lijn voort die doorgezet werd door Assassin's Creed Valhalla. Dit betekent dat er meer RPG-elementen in deze titel gaan voorkomen. Heb jij zin om de open-wereld van het feodale Japan te exploreren?

Assassin's Creed: Codename Red is nu in ontwikkeling. De releasedatum en specifieke platformen zijn nu nog niet bekendgemaakt.

Bron: Ubisoft Forward
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed: Codename Red

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord