Gerucht: Assassin's Creed Codename Red verschijnt in 2024

Geplaatst:

Ubisoft lijkt eerder dit jaar te hebben gehint naar een mogelijke 2024 release van Assassin's Creed Codename Red. Via een Linkedin artikel - welke inmiddels is aangepast - lijkt Ubisoft op zoek te zijn naar een Japanse partner voor "de grootste blockbuster van 2024".

Het gaat hier om een post van Arisa Lagunzad, Business Development & Brand Partnership bij Ubisoft, die via Linkedin een oproep deed richting potentiële Japanse partners. "Do you want to partner with the biggest blockbuster?" is de vraag die nu in haar post prijkt, al werd die vraag voorheen iets anders geformuleerd, waarvan AC community website Access The Animus een screenshot heeft getrokken.

Onomstotelijk bewijs van een 2024 launch is het niet, maar het is wel saillant dat de Linkedin post is aangepast nadat Access The Animus dit detail opppikte.

Afijn, laten we eerst maar een focussen op Assassin's Creed Mirage, waarvan de marketingmachine ook al op volle toeren draait.

Bron: Access The Animus
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed: Codename Red

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord