Command & Conquer 3 Kane's Wrath

  • Ontwikkelaar EA LA
  • Eerste releasedatum 27 juni 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360
  • Gameliner score

Command & Conquer 3: Kane's Wrath is er bijna

Fans van de overbekende Command & Conquer reeks kunnen in de US 26 maart al aan de slag met de nieuwste uitbreiding op deel 3. Het zal geheel geconcentreerd zijn op onze favoriete superschurk; Kane. De Nederlandse release datum is nog niet bekend, maar zal naar alle waarschijnlijkheid niet lang op zich laten wachten.

Het pakketje zal 13 nieuwe missies met zich meebrengen en 6 nieuwe sub-facties. Deze sub-facties worden per paar gekoppeld aan de 3 hoofd-facties, hierdoor worden nieuwe units bruikbaar. Ook kan men in het bezit van de uitbreiding meedoen met de bèta-test van Red Alert 3. Een must have voor de fans dus.

Command & Conquer 3: Kane's Wrath zal gaan verschijnen voor de Xbox 360 en de PC

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?