F1 2020

  • Ontwikkelaar Codemasters
  • Eerste releasedatum 10 juli 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Google Stadia
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Commentator Olav Mol te horen in F1 2020

Koch Media heeft vandaag bekendgemaakt dat de Nederlandse F1 commentator Olav Mol de spelers van commentaar voorziet in F1 2020.

Niet alleen Max Verstappen en Circuit Zandvoort maken onderdeel uit van de race-game F1 2020, maar nu ook de bekende commentator Olav Mol. Hij werkt al sinds 1991 als commentator en won in 2016 de Theo Koomen award, voor zijn verslag van de overwinning van Max Verstappen in Barcelona. Aan de hoeveelheid races die hij van commentaar heeft voorzien, worden straks ook een aantal virtuele races toegevoegd. Daarbij maakte Koch Media direct bekend dat de game volledig in het Nederlands te spelen is. Vorige week werden ook al de eerste gameplaybeelden vrijgegeven.

F1 2020 is beschikbaar vanaf 10 juli voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Google Stadia.

BRON Koch Media

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?