Commentator Olav Mol te horen in F1 2020

Geplaatst: 19 mei 2020 16:00
Aangepast: 19 mei 2020 16:47

Koch Media heeft vandaag bekendgemaakt dat de Nederlandse F1 commentator Olav Mol de spelers van commentaar voorziet in F1 2020.

Niet alleen Max Verstappen en Circuit Zandvoort maken onderdeel uit van de race-game F1 2020, maar nu ook de bekende commentator Olav Mol. Hij werkt al sinds 1991 als commentator en won in 2016 de Theo Koomen award, voor zijn verslag van de overwinning van Max Verstappen in Barcelona. Aan de hoeveelheid races die hij van commentaar heeft voorzien, worden straks ook een aantal virtuele races toegevoegd. Daarbij maakte Koch Media direct bekend dat de game volledig in het Nederlands te spelen is. Vorige week werden ook al de eerste gameplaybeelden vrijgegeven.

F1 2020 is beschikbaar vanaf 10 juli voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Google Stadia.

Bron: Koch Media

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot F1 2020

Series

Formula 1

Uitgever

Codemasters

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia

Releasedatum

10 juli 2020

Ontwikkelaar

Codemasters

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord