F1 2020

  • Ontwikkelaar Codemasters
  • Eerste releasedatum 10 juli 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Google Stadia
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Winacties: Win een exemplaar van F1 2020!

Wil jij ook graag in de huid kruipen van jou favoriete coureur zoals Max Verstappen of Lewis Hamilton? Dan ben je bij ons op het goede adres! Wij mogen namelijk één exemplaar van de racing-game F1 2020 weggeven.

Welk platform je hebt maakt niet uit, want de winnaar mag zelf bepalen of hij of zij de game wil ontvangen voor de pc, Xbox One of PlayStation 4. Met deze game kun je voor het eerst je eigen Formule 1-team maken, managen en over alle circuits scheuren die in het seizoen van 2020 (zouden) zitten! Om kans te maken moet je jouw antwoord geven op de volgende vraag:

Voor welk team rijdt Max Verstappen momenteel?

Stuur je reactie samen met je naam en adresgegevens naar prijsvraag@gameliner.nl voor 29-07-2020. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?