Battlefield: Bad Company

  • Ontwikkelaar EA DICE
  • Eerste releasedatum 27 juni 2008
  • Platformen Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Conquest modus voor slecht gezelschap

Battlefield: Bad Company is al een tijdje uit voor de Xbox 360 en PlayStation 3. De game kent een singleplayer en multiplayer. In de multiplayer kon je maar één soort modus spelen; Goldrush genaamd. Daar gaan EA en DICE donderdag verandering in brengen.

Donderdag komt namelijk de Conquest modus eraan. Deze modus bestaat al sinds Battlefield: 1942 en is daardoor ideaal in teamverband te spelen. Je kan deze modus spelen in de maps die aanwezig zijn.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?