Star Trek Online

  • Ontwikkelaar Cryptic Studios
  • Eerste releasedatum 29 januari 2010
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Gameliner score

Countdown voor Star Trek Online

Op de homepage van Cryptic Studios is een countdown te vinden die naar een nieuwe Star Trek game hint.

Door de concept-art afbeelding die gebruikt wordt op de countdown-klok, denken veel fans dat het gaat om de aankondiging van de MMORPG Star Trek Online. De game zou eerst ontwikkeld worden door Perpetual Entertainment maar de ontwikkeling werd eerder dit jaar overgenomen door Cryptic Studios.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?