Star Trek Online

  • Ontwikkelaar Cryptic Studios
  • Eerste releasedatum 29 januari 2010
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Gameliner score

Star Trek Online bevat nieuwe rassen

Er is goed nieuws voor Star Trek fans onder ons. CBS, een bekend Amerikaans televisienetwerk met de rechten van de serie, laat toe dat ontwikkelaar Cryptic Studios nooit eerder vertoonde rassen in het spel verwerkt.

Het is duidelijk geworden dat Star Trek Online niet alleen maar alle bekende rassen uit het Star Trek universum bevat. Verschillende soorten die eerder bijvoorbeeld al in bepaalde boeken genoemd zijn, maar nooit vertoond, mogen in de game zitten. Daarnaast zal het mogelijk zijn om bij het creëren van een personage rassen te kruisen. Toch krijgt Cryptic Studios niet volledig de vrije hand. Ze mogen niet zo maar wezens uit hun duim zuigen.

In 2010 verschijnt naar alle waarschijnlijkheid Star Trek online voor zowel de PC als Xbox 360.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?