Star Trek Online

  • Ontwikkelaar Cryptic Studios
  • Eerste releasedatum 29 januari 2010
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Gameliner score

Trailer Star Trek Online verschenen

Gisteren is op een evenement in Las Vegas een trailer vrijgegeven van de nieuwe MMORPG, Star Trek Online.

Begin dit jaar sloot ontwikkelstudio Perpetual haar deuren en werd de game afgestoten en overgenomen door Cryptic Studios. Star Trek Online staat gepland voor 2009 op de Xbox 360 en de pc. Houdt Gameliner in de gaten voor meer info.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?