Star Trek Online in ontwikkeling bij Cryptic Studios

Geplaatst: 28 juli 2008 15:09
Aangepast: 2 juni 2018 12:58
-

Vandaag werd bekendgemaakt dat Cryptic Studios de ontwikkeling van Star Trek Online heeft overgenomen. De game werd in 2004 aangekondigd toen de ontwikkeling van deze MMO nog in handen lag van Perpetual Entertainment. Deze ontwikkelaar moest haar deuren sluiten waardoor er geen andere ontwikkelaar was die dit project zou overnemen.

De game is in ontwikkeling voor de pc en de consoles. Welke consoles dit zijn is nog niet bekend. In Star Trek Online speel je in het gehele Star Trek-universum. Je speelt als de starship captain in dienst van de Klingons of Federarion. Je kunt je ruimteschip volledig inrichten of aankleden zoals jij dat maar wilt. Houdt Gameliner in de gaten voor meer informatie!

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Star Trek Online

Ontwikkelaar:

Cryptic Studios

Uitgever:

Atari

Release:

29 januari 2010

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Lees meer