Star Trek Online

  • Ontwikkelaar Cryptic Studios
  • Eerste releasedatum 29 januari 2010
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Gameliner score

Star Trek Online in ontwikkeling bij Cryptic Studios

Vandaag werd bekendgemaakt dat Cryptic Studios de ontwikkeling van Star Trek Online heeft overgenomen. De game werd in 2004 aangekondigd toen de ontwikkeling van deze MMO nog in handen lag van Perpetual Entertainment. Deze ontwikkelaar moest haar deuren sluiten waardoor er geen andere ontwikkelaar was die dit project zou overnemen.

De game is in ontwikkeling voor de pc en de consoles. Welke consoles dit zijn is nog niet bekend. In Star Trek Online speel je in het gehele Star Trek-universum. Je speelt als de starship captain in dienst van de Klingons of Federarion. Je kunt je ruimteschip volledig inrichten of aankleden zoals jij dat maar wilt. Houdt Gameliner in de gaten voor meer informatie!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?