God of War: Chains of Olympus

  • Ontwikkelaar Ready at Dawn
  • Eerste releasedatum 28 maart 2008
  • Platformen PlayStation Portable , PlayStation 3
  • Genre Actie
  • Gameliner score

Cover van GoW op de PSP bekend

God of War is één van de beste games die de laatste jaren is uitgekomen voor de PS2. Na deel twee was het tijd om de Griekse spierbundel naar de PSP te halen. God of War: Chains of Olympus was geboren en de game laat niet lang meer op zich wachten. Zo is vandaag de officiële cover van de game naar buiten gebracht door Sony. Aanschouw onze spierbundel snel hier onderaan de pagina!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?