God of War: Chains of Olympus

  • Ontwikkelaar Ready at Dawn
  • Eerste releasedatum 28 maart 2008
  • Platformen PlayStation Portable , PlayStation 3
  • Genre Actie
  • Gameliner score

Kratos toont gezicht op Europese boxart

Waar we eerder al de Amerikaanse versie van de boxart van God of War: Chains of Olympus zagen, laat Kratos zijn gezicht nu ook zien op het Europese doosje.

God of War: Chains of Olympus is deel drie uit de populaire serie en is de eerste God of War-game op de PSP. De andere twee delen waren razend populair op de PS2 en ook met dit deel lijkt het niet meer fout te kunnen gaan.

onbekend

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?