Crazy Taxi ontmoet wasberen in Tanuki: Pon’s Summer

-

Tanuki: Pon’s Summer doet een gooi naar de prijs voor schattigste game tijdens Tokyo Game Show 2024. Check hier de eerste gameplaybeelden!

Het beertje fietste langs tijdens de Xbox Tokyo Game Show 2024-stream. Het doel is simpel in Tanuki: Pon’s Summer: stap op je BMX en bezorg pakketjes naar de bijzondere figuren in het dorp. Je bouwt relaties op met de inwoners en uiteindelijk nodigen ze je uit om mee te doen aan gezellige activiteiten, zoals honkbal, vissen en meer. Wanneer je goed presteert, verdien je extra items en beloningen. Je zet dit allemaal in voor een goed doel. Je bent namelijk bezig de tempel van het dorp te herstellen. Hier wordt namelijk aan het einde van de zomer een festival georganiseerd! Tanuki: Pon’s Summer is ontwikkeld met de inspiratie van het alledaagse Japanse leven in het achterhoofd. De ontwikkelaars hebben zelf in Kyoto, Aomori, Sapporo en Beppu gewoond, dus aan ervaring geen gebrek.

Tanuki: Pon’s Summer is in ontwikkeling voor de pc, Xbox-consoles en Nintendo Switch.

Bron: Tokyo Game Show
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tanuki: Pon’s Summer

Ontwikkelaar:

Denkiworks

Uitgever:

CRITICAL REFLEX

Release:

Onbekend

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
XONE
NSW
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord