'Creative Assembly is bezig met Total War: Star Wars'

Geplaatst: 18 mei 2024 12:50
-

Bij DualShockers lijkt men bronnen te hebben met kennis van Creative Assembly's huidige Total War-projecten, welke beweren dat daar ook een Star Wars game tussen zit. De door Sega beheerde ontwikkelaar zou met drie nieuwe games bezig zijn en een Star Wars-themed game is er één van, aldus DualShockers.

Voor de rest lijkt men niet zo heel veel spannends te kunnen vertellen over de vermeende Total War: Star Wars game, al zou het wel de reden kunnen zijn waarom Creative Assembly onlangs een derde studio in Newcastle heeft geopend. Over een mogelijke release valt ook niet veel substantieels te zeggen. Met drie Total War-projecten in de pijplijn kan het volgend jaar zijn, maar ook pas over drie jaar, uitgaande van het jaarlijkse release-patroon van de franchise.

Star Wars Squadrons2

De tijd zal het leren. Laten we hopen dat dit uitstapje beter uitpakt dan Creative Assembly's laatste buitenaardse tripje, HYENAS, welke uiteindelijk door zuurstofgebrek om het leven is gekomen.

Zit jij te wachten op een Total War: Star Wars of had je liever één van onze Star Wars suggesties gezien?

Bron: DualShockers
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord