Creatures of Ava is simpelweg té schattig

Geplaatst:
Aangepast: 21 maart 2024 15:34

Ja, 11 bit studios was driemaal aanwezig tijdens de Xbox Partner Preview 2024 showcase. Check hier Creatures of Ava - een game gevuld met schattigheid.

In Creatures of Ava speel je als de ultieme bemiddelaar. Je bent niet bezig met het uitroeien van het wilde leven, maar juist het bevrijden daarvan. Met je blokfluit hypnotiseer je meer dan alleen ratten. Creatures of Ava kent enorm creatieve beestjes die in staat zijn om zelfs de koudste harten te doen smelten. Het is aan de speler de taak om deze vredige wezens te beschermen tegen een mysterieuze infectie. Als dank helpen de lokale inwoners jou ook weer een handje middels speciale vaardigheden. 11 bit studios is de uitgever achter Creatures of Ava, maar de game wordt ontwikkeld door het Spaanse Inverge Studios.

Creatures of Ava wordt beschikbaar gemaakt in 2024 voor de pc en Xbox Series X|S. Uiteraard een Day One Game Pass-titel.

Bron: Xbox Partner Preview 2024
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Creatures of Ava

Series

-

Uitgever

11 bit studios

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

2024

Ontwikkelaar

Inverge Studios

Gameliner Awards

-

Reacties
Avatar Anita
Anita

7 maart 2024 om 10:31

Dit zit er erg leuk uit. Wel ironisch dat de ontwikkelaars van zo'n schattige en kleurrijke game op de deur van 11 bit studios hebben staan kloppen. Al is het natuurlijk wel een uitgever die bij een uniek/bizar of passievol concept bijna direct ja zegt.

Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord