Releasedatum Creatures of Ava vrijgegeven

-

De releasedatum van de avonturengame Creatures of Ava is onthuld. Check hier de nieuwe trailer!

Heb jij de ambitie om de planeet Ava te verkennen en kennis te maken met de vele schattige beestjes? Dat komt goed uit, want de releasedatum voor Creatures of Ava is zojuist onthuld. Uitgever 11 bit studios heeft de lanceringsdatum wereldkundig gemaakt via een nieuwe trailer. In het verse beeldmateriaal zien we diverse diertjes die onderdeel uitmaken van het ecosysteem. Wezens met grote oren, creaturen met exotische patronen en mormels die maar al te graag een likje uitdelen - ze zijn allemaal van de partij. Je hoeft ze niet te vangen. Nee, in Creatures of Ava ben je voornamelijk bezig met het redden van dit natuurlijk paradijs.

Creatures of Ava is beschikbaar vanaf 7 augustus voor de pc en Xbox Series X|S. De titel lanceert vanaf dag één op Game Pass.

Bron: 11 bit studios
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Creatures of Ava

Ontwikkelaar:

Inverge Studios

Uitgever:

11 bit studios

Release:

7 augustus 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord