Crysis Warhead

  • Ontwikkelaar Crytek Studios
  • Eerste releasedatum 11 september 2008
  • Platformen Pc
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Crysis Warhead ook op Steam te koop

Crytek en Valve hebben vandaag bekendgemaakt dat Crytek's nieuwste liefdesbaby Crysis Warhead ook via Valve's downloadservice Steam beschikbaar zal zijn. Vanaf vandaag kan je de game al op Steam kopen. Zodat je hem gelijk kan downloaden als hij uitkomt.

De game zal op Steam 34,99 dollar kosten. Dit is ongeveer 23 euro. Deze prijs ligt onder de prijs van andere winkels. Je krijgt daarnaast ook geen doosje en boekje erbij.

Als je de originele Crysis nog niet hebt kan je die ook op Steam kopen. Dit pakket heet het Crysis Complete Pack en kost 59 dollar. Dit is alweer goedkoper dan verschillende winkels.

Crysis Warhead verschijnt 18 september voor de pc.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?