Check hier alle The Game Awards 2023 content

Crysis Warhead

  • Ontwikkelaar Crytek Studios
  • Eerste releasedatum 11 september 2008
  • Platformen Pc
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Crysis Warhead volgend weekend gratis te testen

Wil jij voor de release al een keer met de game Crysis Warhead spelen, dan kan dat volgend weekend! Crytek heeft namelijk besloten om de game dan een weekend lang door iedereen die dat wil gratis te laten spelen.

Het enige wat je hoeft te doen, is jezelf registreren op de Crysis website, en daarna met smart wachten op volgend weekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?