Crysis Warhead

  • Ontwikkelaar Crytek Studios
  • Eerste releasedatum 11 september 2008
  • Platformen Pc
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Crysis Wars tien dagen gratis te spelen

Zoals jullie natuurlijk allemaal weten (of niet natuurlijk), heeft Crysis Warhead ook een online gedeelte, onder de naam Crysis Wars. Uitgever Electronic Arts en ontwikkelaar Crytek hebben besloten om die multiplayer tien dagen lang gratis beschikbaar te stellen aan iedereen die er een keer mee wil spelen. Dit hebben de twee al eerder gedaan, maar in het teken van kerst en het krijgen van cadeaus komen ze nog een keer met die actie.

Als je de game wilt downloaden, zul je je eerst moeten registreren op deze website. Na registratie kun je de game downloaden en ontvang je ook een toegangscode waarmee je de game kunt activeren. Morgen, 19 december, zal de actie starten en vervolgens loopt hij door tot en met 28 december.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?