Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Damnation

  • Ontwikkelaar Blue Castle Games
  • Eerste releasedatum 21 mei 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

Damnation verschijnt 22 mei

Uitgever Codemasters heeft onlangs bekendgemaakt dat Damnation op 22 mei verschijnt voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

Damnation is een verticale shooter (vanuit third person perspectief) in een western wereld, waarin je speelt met Hamilton Rourke en als cowboy het geweld niet zal schuwen.

De actie speelt zich af op verschillende hoogteniveau's en zal volledig in co-op te spelen zijn.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?