Darkest Dungeon II ontvangt gamemodus Kingdoms

Geplaatst:

Een grote gratis update is onderweg naar Darkest Dungeon II. Er komt namelijk een nieuwe gamemodus naar de uitdagende game, genaamd Kingdoms.

Kingdoms is de nieuwe stand-alone campaign voor Darkest Dungeon II. Ditmaal ben je niet bezig met een kille reis, maar verdedig je juist een cruciaal netwerk van toevluchtsoorden. Je doet dit door de diverse monsters terug te dringen, maar gelukkig kun je ook voorbereidend te werk gaan. Zo kun je de verdediging van de 'Inns' upgraden en unieke quests voltooien om zo de opponenten een stapje voor te zijn. Moet ook wel, want er zijn maar liefst drie nieuwe monsterfacties die jou het leven zuur gaan maken: de Coven, de Beastmen en de Crimson Courtiers. Ben jij klaar voor de veeleisende strategie?

Darkest Dungeon II is nu beschikbaar voor de pc.

Bron: The Triple-i Initiative Showcase
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Darkest Dungeon II

Series

-

Uitgever

Red Hook Studios

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

26 oktober 2021

Ontwikkelaar

Red Hook Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord