De Early Access van Path of Exile 2 wacht op je

-

Vergeet Diablo, want Path of Exile 2 heeft een Early Access releasedatum. Je hoeft er niet eens voor te betalen, want Path of Exile 2 is Free-to-Play die je ook nog eens met vijf andere in co-op kunt spelen. Zoals het genre al zegt, zit deze actie RPG vol met actie en dat betekent ook dat je unieke vijanden gaat tegenkomen.

Path of Exile is ondertussen een bekende naam en heeft veel positieve reviews gekregen. Deel twee is al jaren in ontwikkeling. Zo kregen we vorig jaar kregen we tijdens Exilecon 2023 uitgebreide gameplaybeelden van Path of Exile 2 te zien. De wereld van Path of Exile is nogal donker, dus bereid je voor op de gruwelijkste scenario's. Daarom krijgen we in de trailer alvast te zien wat voor monsters en vijanden je kunt tegenkomen, want de game heeft genoeg eindbazen. Wat dacht je van een grote plant met tentakels, vampieren of een grote trol met vier armen die met fakkels rondzwaait? Je gaat het allemaal tegenkomen in Path of Exile 2.

Path of Exile 2 gaat op 15 november verschijnen als Early Acess-titel op Steam, Xbox Series en PlayStation 5.

Bron: gamescom Opening Night Live

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Path of Exile 2

Ontwikkelaar:

Grinding Gear Games

Uitgever:

-

Release:

15 november 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord