Trailer: Path of Exile 2 gameplay gedeeld tijdens ExileCon 2023

Geplaatst:

In 2019 werd Path of Exile 2 onthuld, maar een releasedatum is nog ver van ons verwijdert. Tijdens de Exilecon 2023 werd er stil gestaan bij de opvolger van Path of Exile. Naast een trailer kregen we ook dertig minuten aan gameplay voorgeschoteld.

Tijdens Summer Game Fest kregen we ook al een nieuwe trailer voor Path of Exile 2. Nu de eigen showcase van Grinding Gear Games van start is gegaan, wordt er veel meer informatie gedeeld. In de eerste trailer krijgen we een aantal van de klassen te zien. Je kunt onder andere kiezen uit Ranger, Duelist, Shadow, Maurauder, Huntress en Draud. In totaal kent de game twaalf verschillende klassen, dus keuze genoeg. De rest van de trailer toont vooral het vloeiende combatsysteem en een aantal van de monsters die je gaat tegenkomen. Aan het eind wordt er nog wat informatie over Path of Exile 2 gegeven. Er zijn honderd verschillende omgevingen, zeshonderd monsters, honderd eindbazen en de co-op biedt ruimte voor zes spelers.

De tweede video biedt maar liefst dertig minuten aan gameplay van Path of Exile 2. De campagne heeft zes hoofdstukken en deze video gaat over het derde hoofdstuk. Het speelt zich af in de Jungle Depths, want het draait allemaal om de ruïnes van de Vaal-beschaving. Omdat het een uitgebreide gameplayvideo is, worden er verschillende onderdelen belicht. We zien een gevecht met een eindbaas, verkenning van de ondergrondse gangen en de vele quests die je gaat tegenkomen. Door de verschillende wapens, passieve en actieve Skills kun je je personage naar je eigen wensen aanpassen.

Op 7 juni 2024 vindt er een gesloten Beta plaats. Path of Exile 2 gaat verschijnen voor de pc, maar heeft nog geen releasedatum.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Path of Exile 2

Series

-

Uitgever

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

Grinding Gear Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord