De eerste trailer van de Borderlands-film is hier

Geplaatst: 22 februari 2024 15:42
-

Gearbox maakte een tijd geleden al bekend dat er een Borderlands-film op de planning staat. Nu kunnen we ook de eerste trailer van die film bekijken.

In de film volgen we het verhaal van Lillith, die terugkeert naar haar thuisplaneet Pandora om de vermiste dochter van machtige Atlas te vinden. De rol van Lillith wordt gespeeld door niemand minder dan Cate Blanchett. Er komen daarnaast nog een hoop andere bekende gezichten voorbij, waaronder Jamie-Lee Curtis, die de rol van Tannis aanneemt en Jack Black die (uiteraard) de rol van Claptrap vertolkt. De Borderlands-film werd in eerste instantie geregisseerd door Eli Roth, maar die werd in 2023 van het project verwijderd. De film moest toen opnieuw gefilmd worden met regisseur Tim Miller. Naast de film lijkt het erop dat Gearbox werkt aan een Borderlands 4. In een recent interview met IGN benoemde oprichter Randy Pitchford namelijk een game die nog niet bestaat toen hem gevraagd werd naar zijn favoriete Borderlands-game.

De Borderlands-film verschijnt op 9 augustus in de bioscoop.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Borderlands

Ontwikkelaar:

Gearbox Software

Uitgever:

2K Games

Release:

23 oktober 2009

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord